Wood Tailor

Wood Tailor designer og producere produkter i naturmaterialer. Alle produkter er håndlavede og er derfor unikke i dets forskelligartet udtryk. Produkter på websitet skal derfor kun ses som vejledende.

At produkterne kan variere i udtryk er en del af charmen og det unikke ved produkterne, og kan derfor ikke være argumentation for en reklamation.Virksomhedsoplysninger

Wood Tailor
v/Morten Blaabjerg
Gulbjergvej 77, Buresø
3550 Slangerup

CVR: 30417429
E-mail: info@woodtailor.dk
Tlf. 61400433

 

Betaling og pris

Priser

Wood Tailor tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer /udgåede varer.

Betaling 

Wood Tailor modtager betaling med VISA/Dankort. Betalingen vil blive trukket på din konto ved bestilling. Alle beløb er i DKK og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Produkter leveres med Post Nord, leveringstiden er, alt efter produkt fra 3 hverdage op til 14 hverdage. 

Leveringen kan ske til pakkeshop eller hjemmeadresse. Ved hjemmelevering vil du modtage information om den specifikke leveringsdag. Ved levering til pakkeshop vil du modtage en SMS, når varen er ankommet.

Skulle der ske ændringer i forhold til den oplyste leveringstid, vil du få særskilt besked herom.

Pris for levering afhænger af størrelse og vægt af produkt, samt hvilken leveringsform der vælges. Specifik pris fremgår ved bestilling af produkt og valg af leveringsform.

Produkter kan også afhentes omkostningsfrit efter aftale hos:

Wood Tailor 
Gulbjergvej 77, Buresø
3550 Slangerup

 

Fortrydelses- og returret

Der gives 14 dages fuld returret på standardvarer (ikke customiserede) købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag du modtager ordren. 

Returneringsomkostninger skal du selv afholde. 

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@woodtailor.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Obs: for customiserede produkter, dvs. produkter hvor du har specificeret ønskede mål, materiale eller overfladebehandling og derfor er specialfremstillet til dig, gives som udgangspunkt ikke returret. Der kan være tilfælde hvor vi kan tilbyde en delvis returret, hvis dele af varen kan indgå i anden produktion. Dette afgøres i den specifikke sag.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Returnering 

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 

Varens stand ved returnering 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes forkert håndtering. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug. 

Tilbagebetaling 

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Reklamation

Wood Tailor yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, Reklamationsretten gælder omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Wood Tailor inden for rimelig tid.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@woodtailor.dk. Meddelelsen skal indeholde en beskrivelse af skadesomfanget, samt et vedhæftet billede, der tydeligt illustrerer dette.

Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale delvis kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Wood Tailor eventuelle retur omkostninger. 

Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside. Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:


Wood Tailor
v/ Morten Blaabjerg
Gulbjergvej 77, Buresø
3550 Slangerup