Træ

Træ er et levende materiale, der vil patinere over tid. Hvor hurtigt og hvordan træet patinere afhænger af hvordan du placerer dit møbel. Undgå at placere dit møbel i meget varme og fugtige omgivelser og i direkte sollys.

 

Overfladebehandling

Wood Tailor tilbyder en dobbelt oliebehandling med en meget let (næsten usynlig) hvidpigmenteret olie. Med denne overfladebehandling beholder træet sin lyse egetræs glød og karakteristiske struktur og giver samtidig din bænk/ taburet robusthed overfor spildte væsker og andet snavs. Over tid sikre det samtidig at træet får en smuk patinering.

 

Pleje

Vi anbefaler en let opfriskning af olieringen efter behov, cirka en gang om året.

Spildes der væske på bænken/ taburetten, bør det straks tørres op for at undgå at der kommer mærker og skjolder i træet. Daglig rengøring foretages bedst med en tør eller hårdt opvredet klud, eventuelt med en lille smule universalrengøringsmiddel.

I tilfælde af at der er kommer mærker i træet, kan dette friskes op ved en let slibning med fint sandpapir (korn 180) efterfulgt af oliering og træet vil igen fremstå nyt og fint og kan derved holdes flot i generationer.